León

Pontosan 101 kilométer volt a mai táv viszonylag 'egyenes' terepen, Carrión de los Condestől egészen Leonig. Az egyébként sem túl könnyű utat erős szembeszél nehezítette meg, háromnegyedúton ketten is kiestek, ők a kisbusszal folytatták az utat. Leónban egy Marista iskolában alszunk (ahol a fürdővíz hőmérséklete a jégéhez közelít), este városnézés után egy kiadós vacsora és a hideg sangriának hála jókedv várta a team-et. Holnap folytatjuk.

Lajos, aki az egyik kiseő volt, fontosnak tartja közölni a világgal, hogy "a Tuti Duracellel (és szétesett biciklivel) működik."

3 megjegyzés:

Andi írta...

Kedves Zarándokok!

Köszönjük a fotót, mely Laci Királyunkat mutatja! Mintha fáradt lenne?!
Tudjuk, ez az oldal nem kívánságműsor, de ha még Jordi Testvért is megmutatnátok nekünk, örömünk teljes lenne! Gergőci nagyon szereti, és őt is hiányolja!
További szép napokat, „egyenes” utakat, és sok „utolsó emelkedőt” kívánunk! Gergőci, Andi

Névtelen írta...

Sziasztok!!!
Remélem jól vagytok, és a Lajosnak is sikerült kimászni a kisbuszból időbe,hogy tudja veletek folytatni az utat. A képeket nézve úgy látom, kemény terepeken jártok, és erre még jön a Péter tempója. Még jó, hogy azok a csodálatos helyek ahol jártok,(képek alapján) kárpótolnak mindezért. Mindegy már majdnem a fele utat megtettétek, nem? Több képet szeretnénk látni rólatok!!!!
Puszi
Melinda

El Camino Team írta...

Lesz fotó Jordi testvérről is és igyekszünk többet gyűjteni hamarosan, de a képfeltöltés néha sajnos akadozik. :S
A fele úton már túl vagyunk, de az igazi emelkedők a mai nappal kezdődtek csak el. Ha ezeken túl vagyunk, szinte csak 'gurulni' kell Santiagóig. :)